Wendy Tuns-Sala

Objectief, daadkrachtig, empathisch, verbindend.

 

Spontaan praten doen we de hele dag, soms honderduit. Maar als we iemand verliezen, komen de woorden soms moeilijk. Woorden van afscheid, woorden van troost en herdenken. In de moeilijke, drukke periode rond een uitvaart heeft lang niet iedereen de juiste woorden paraat. Of misschien hebben mensen ze wel, maar lukt het ze niet ze zelf uit te spreken of op papier te krijgen.

Die zorg neem ik graag uit handen. Uit gesprekken met de nabestaanden bouw ik een persoonlijk verhaal op van de overledene. Dat verhaal draag ik voor tijdens de ceremonie. Ook andere wensen voor de invulling van het afscheid, bespreken we samen.

Tijdens deze gesprekken is mijn rol die van de betrokken, maar objectieve dienstverlener. Alle kanten van een verhaal belichten, een verhaal dat je 'raakt'. Een verhaal maken met een boodschap, met een rode draad, met persoonlijke anekdotes. Ik wil mijn naam eer aandoen... ik wil 'Bijzondere Woorden' schrijven voor degene die overleden is, voor de mensen die achterblijven.
Ik ben er voor mensen van alle gezindten, kerkelijk, maar ook voor mensen die geen band (meer) met de kerk hebben.

Voor wie iets meer over de mens achter Wendy wil weten? Ik ben net 40, getrouwd, moeder van twee kinderen, en ik beschouw mezelf als een levensgenieter met vooral een grote  gezonde dosis nuchterheid. Ik houd van reizen, heb al backpackend, (eerst zonder, later mét kinderen) al veel van de wereld gezien. Door deze reizen, en later door alle verhalen die ik mocht horen van nabestaanden, voel ik mij een rijk mens. Ik ben in mijn element als ik mét en voor mensen kan werken. En hoe gek het misschien ook klinkt, ik ben blij met mijn beroep, dat mij zo dicht bij de kern van de mens brengt.

 

Warme groet,

Wendy Tuns-Sala
http://www.bijzonderewoorden.nl/

 

Wil je contact met deze verbindende uitvaartbegeleider, vul hieronder dan je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Naam van de 'verhalenkunstenaar'

Jouw bericht

Comments are closed.