Monique Parijs

Aandacht, Betrokken, Ervaring buitenland, Anders trouwen

 

Ik ben 52 jaar en al 32 jaar gelukkig getrouwd en moeder van 3 kinderen, twee jongens en een meisje die ondertussen volwassen mensen zijn.Nu in een fase dat zij de deur uitgaan en wij zelf naar de Bourgondische binnenstad verhuizen.

Na 27 jaar in loondienst te zijn geweest bij de gemeente ’s-Hertogenbosch als secretaresse van Personeelszaken vond ik het tijd om iets anders te gaan doen en mijn uitgangspunt was, iets betekenen voor mensen, reizen, interesse in verhalen van anderen, zelf kunnen bepalen wat ik voor bruidsparen wil doen en vrijheid.

Na een onderzoek bij Schouten en Nelissen is eruit gekomen om zelfstandig te worden en ik was de laatste twee jaar van mijn loondiensttijd al trouwambtenaar geworden bij de gemeente ’s-Hertogenbosch. Dat vond ik heel erg leuk, maar de regels en onmogelijkheden in sommige situaties vond ik zo vervelend dat ik daarom besloot bruidsparen een dienst aan te bieden waarin zij alles kunnen bepalen.

Daarom ben ik voorstander van ceremonieel trouwen op iedere plek die een bruidspaar graag wil. Het wettelijke gedeelte regel ik voor hun in mijn gemeente, indien gewenst natuurlijk, kan ook in hun eigen gemeente of elders. Dat is puur het registreren van het huwelijk voor de wet en daardoor zijn bruidsparen helemaal vrij om een eigen keuze te maken hoe ze en waar ze elkaar hun JAWOORD willen geven.

Vanaf 2008 ben ik zelfstandig geworden met BEAUJOUR. Een mooie dag bezorgen voor bruidsparen geeft mij heel veel voldoening en zal altijd mijn best doen om een passende toespraak te maken zodat men achteraf zegt, dat is precies wat we bedoelde. Daarom besteed ik veel aandacht en tijd om aan mijn informatie te komen. Dat doe ik door middel van een gesprek met een bruidspaar maar ook werk ik met vragenlijstjes via de mail naar bruidsparen en familie en vrienden. Altijd in goed overleg met de bruidsparen natuurlijk.

Het buitenland is eigenlijk vanzelf op mijn pad gekomen omdat een weddingplanner in Frankrijk verlegen zat om trouwambtenaren en het eerste jaar heb ik 8 huwelijken in Frankrijk gedaan. Daarna ben ik in contact gekomen met Chateaux in de Ardennen en zo trouw ik ook vele bruidsparen in de Ardennen, Frankrijk maar ook Spanje of Italië.Zelfs pas geleden nog naar Boekarest geweest. Eigenlijk zijn alle landen mogelijk en hoe een bruidpaar wil trouwen, want daar gaat het uiteindelijk om, wat een bruidspaar wil.

Met vriendelijke groet,
Monique Parijs
http://www.beaujour.eu/

52996368-daf7-4724-92fc-eddd407cfb1c63da49b9-b186-4aa1-a5ff-1ba4181904a1

 

Wil je contact met deze warme en veelzijdige trouwambtenaar, vul hieronder dan je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Naam van de 'verhalenkunstenaar'

Jouw bericht

Comments are closed.