Marjolijn Maljaars

Betrokken, Eerlijk, Oog voor detail, Respectvol

Modern Storytelling, het gezinsleven van nu vangen in foto’s dat is wat ik doe met met mijn Day in The Life reportage. Ik leg het leven vast zoals het is en zoals je het graag wilt herinneren. Niet geposeerd maar gewoon zoals het is. Het laatste flesje voor het naar bed gaan, hoe er altijd voorgelezen wordt, de interactie tussen ouders en kinderen en broers en zussen onderling, het spelen, de rituelen die in jullie gezin gewoon zijn, de verdrietige momentjes alles registreer ik als ik bij jullie een unieke gezinsdocumentaire kom maken.

Het is allemaal zo bijzonder waardevol om dit op beeld vast te mogen leggen. Voor andere gezinnen zijn mijn beelden vaak heel herkenbaar. Als mensen over 20 jaar hun album pakken met de foto’s van mijn Day in The Life reportage erin hoop ik dat ze met een grote glimlach de herinneringen kunnen ophalen.

In het kort zal ik iets over mijzelf vertellen: Ik ben Marjolijn Maljaars, fotograaf, gelukkig getrouwd, 5 prachtige kinderen en wonend op het mooie eiland Goeree - Overflakkee. Doordat ik zelf moeder ben weet ik als geen ander hoe snel de kinderen groot worden en het is zo fijn om foto’s te hebben van hoe ze waren. Om mijn eigen gezin vast te leggen maak ik iedere dag 1 foto en maak hier een album van. Mijn herinnering voor later. Natuurlijk kom ik ook heel graag bij jullie langs om een bijzonder documentaire te maken over jullie gewone gezinsleven neem gerust contact met mij op.

Groetjes Marjolijn Maljaars
https://maljaars-fotografie.nl/

unnamed (1)      unnamed

Wil je contact met deze 'moment-capturing' fotograaf, vul hieronder dan je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Naam van de 'verhalenkunstenaar'

Jouw bericht

No Comments Yet.

Leave a comment