Margot Cuppen

Bruisend, gevoelig, sfeermaker, grappig

 

Mensen, daarmee omring ik me liefst. Verhalen, die horen bij mensen. En die verhalen inspireren me enorm. Met al mijn energie vertaal ik die verhalen in speeches. Prikkelend, warm, grappig; ik probeer in elk geval de luisteraar positief te raken. En dat doe ik door al mijn zintuigen op scherp te zetten als ik met bruidsparen in gesprek ga. Ik kijk en luister naar hoe ze hun belangrijkste moment vorm willen geven en samen zetten we een mooi geheel in elkaar. Ik zet al mijn voelsprieten in wanneer ik naar hun lovestory mag luisteren, en zorg dat ik dat verhaal op de mooiste manier ‘inkleur’.

Sinds ik werk als ceremoniespreker en ik het vertrouwen krijg van zoveel mensen die ik nog niet ken, om hun persoonlijke verhalen te mogen beluisteren, is mijn leven enorm verrijkt. Ik leer van hoe mensen in het leven staan, ik leer geleerd dat elk mens écht uniek is, ik leer nieuwe levenslessen.

Naast Parlante heb ik thuis ook een hele lieve en ‘happy family’ zitten. Ik ben moeder van Rens en Resa en vrouw van Ralf en zonder deze drie belangrijkste mensen in mijn leven zou dit prachtige werk nooit van de grond zijn gekomen.

Ik ben benieuwd naar jullie verhaal!

 

Handtekening

http://www.margotcuppen.nl/

Wil je contact met deze bruisende en veelzijdige ceremoniespreker, vul hieronder dan je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Naam van de 'verhalenkunstenaar'

Jouw bericht

Comments are closed.