Liliane Luiting

Invoelend, warm, waardig, betrokken, internationaal. Liliane Luiting begeleid zowel gelukkige koppels naar het altaar als waardige afscheidsdiensten van uw dierbaren.

Mijn naam is Liliane Luiting (1960), na een internationaal communicatief en dienstverlenend werkverleden woon ik in het mooie Oirschot met mijn echtgenoot en samen zijn we de trotse ouders van een dochter (24) en een zoon (19). De afgelopen 8 jaar heb ik heel wat gelukkige koppels mogen trouwen als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand en dat hoop ik ook nog lang te blijven doen. Met name ceremonieën in het Engels of in het Frans zijn mijn ‘ding’.

Inmiddels heb ik ook verschillende uitvaart ceremonieën mogen begeleiden; deels als voorganger (niet kerkelijk), deels ondersteunend met als doel om samen met de familie met hart en ziel een zo’n mooi en passend mogelijk afscheid van de dierbare overledene te creëren.

Met name het gevoel wat de familie me biedt als ik tot steun kan zijn bij alle voorbereidingen en tijdens de afscheidsbijeenkomst maakt me een dankbaar mens. Ik kan u helpen bij het verwoorden van uw gevoelens, ik draag passende teksten aan en ik bied de mogelijkheid om een waardig In Memoriam te schrijven na een aantal goede gesprekken met alle betrokkenen.  Dit alles kan ook in de Engelse taal worden verzorgd.

fd2d531c-d59e-4f48-9459-348382c3c2a5         b8f72804-c636-41a8-a91c-3b7fe2c08485

Wil je contact met deze veelzijdige en warme ceremoniespreker, vul hieronder dan je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Naam van de 'verhalenkunstenaar'

Jouw bericht

Comments are closed.