Jolanda van de Geer-Everts

Spontaan, enthousiast, humor, mensen-mens, sfeervol

 

Proficiat, jullie gaan trouwen! Een droomdag waaraan al veel voorbereidingen vooraf zijn gegaan. Logisch dat een mooie, unieke en persoonlijke huwelijksceremonie op jullie verlanglijstje staat. Al vanaf 1999 mag ik als trouwambtenaar (babs) wettelijke huwelijken voltrekken en bij een ceremonieel huwelijk, of herbevestiging treed ik op als ceremoniespreker.

Ik luister graag naar jullie mooie verhalen. Bijvoorbeeld hoe jullie elkaar ontmoet hebben, hoe en waar jullie huwelijksaanzoek was, waarom jullie zoveel van elkaar houden en wat jullie zo waarderen in elkaar. Het is voor mij altijd weer een uitdaging om een mooie persoonlijke toespraak te schrijven, een toespraak die helemaal bij jullie past, met ruimte voor jullie eigen ideeën en wensen of input van derden. Het allerbelangrijkste vind ik dat er een klik is met jullie trouwambtenaar. Er moet een onderlinge band van vertrouwen zijn, want dan pas kun je een fijne ontspannen sfeer creëren, zodat niet alleen jullie, maar ook jullie lieve gasten zullen genieten van de ceremonie. Kinderen geen bezwaar: zij zorgen vaak voor een heerlijke ongedwongen sfeer.

Wanneer jullie tijdens de ceremonie genieten,  een liefdevolle blik wisselen, even in elkaars hand knijpen, een traantje wegpinken, of in de lach schieten.....dan voel ik me zo enorm rijk, omdat wij samen deze prachtige herinnering mogen maken.

Het is fantastisch dat ik op social media nog in contact blijf met sommige van ‘mijn’ bruidsparen over gewone dagelijkse dingen, verhuizingen, verandering van baan, huisdieren en liefdesbaby’s!!

Ieder huwelijk is uniek voor mij en er wordt vaak gevraagd wat mijn  mooiste, leukste, grappigste huwelijksceremonie was? Ik kan er geen antwoord op geven! Wel heb ik er een aantal opgetekend in mijn boekje "krabbels van een babs" en het blijft kriebelen want ook deel 2 is alweer in de maak!

Handtekening

http://www.trouwambtenaar4all.nl/

 

cef78d76-417b-4758-a8ef-0914fb27d12e     fc12b5bd-26aa-4f66-a9ce-1a4dac292721

Wil je contact met deze spontane trouwambtenaar, vul hieronder dan je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Naam van de 'verhalenkunstenaar'

Jouw bericht

Comments are closed.