Jeanette de Vos-Michel

Gewoon, enthousiast, bijzonder,  betrokken

Wie is Jeanette?

Ik ben een vrolijk enthousiast mens met een kleurrijke levenservaring. Het leven heeft mij aangeraakt met haar mooie en minder mooie momenten en en mij daarmee rijker en completer gemaakt. Ik ben gek op mensen en en hou ervan een vrolijke  positieve bijdrage  te leveren aan het leven van anderen. Niets heerlijker om betrokken te zijn bij de bruidsparen van wie ik het liefdesverhaal mag vertalen en vertellen. "Hoera, het is vandaag",  is mijn favoriete spreuk, genieten in- en van liefde.

Trouwen, gewoon heel bijzonder …

Jeanette de Vos-Michel
https://jeanettedevosmichel.nl/

6490x kopie    jongen met hamer-bijgesneden - bruist advertentie

Wil je contact met deze betrokken trouwambtenaar, vul hieronder dan je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Naam van de 'verhalenkunstenaar'

Jouw bericht

Comments are closed.