Janita Blanken van den Berg

Persoonlijk, stijlvol & enthousiast + UK / FR / DE

Gefeliciteerd met jullie voornemen om te gaan trouwen, een feest om naar uit te kijken!

Kippenvel, een indrukwekkende start, intieme sfeer, warm en persoonlijk, de tranen zaten hoog of duizendmaal dank!’ dit zijn een aantal reacties op de toespraak tijdens een huwelijksceremonie van bruidsparen (of van moeders van bruidsparen) die je op mijn website kunt lezen.

Met het ja-woord begint jullie trouwdag. Dat is het moment dat jullie de liefde voor elkaar bezegelen, in het bijzijn van familie en dierbare vrienden. In een uitgebreid gesprek gaan we samen een invulling aan de huwelijksceremonie geven zoals jullie dat wensen. Daarbij is vanzelfsprekend jullie verhaal belangrijk, maar speelt ook aandacht voor familie en getuigen een hele belangrijke rol.

Natuurlijk willen jullie trouwen op je favoriete plek in het bijzijn van dierbare familie en vrienden. Ik denk natuurlijk heel graag met jullie mee om van de huwelijksvoltrekking een onvergetelijk moment te maken, naar jullie wens en met warmte en emotie.

Ik ervaar het iedere keer weer als heel bijzonder dat ik zo ‘dichtbij’ een bruidspaar mag komen. Als trouwambtenaar kan ik altijd weer genieten van de stralende en verwachtingsvolle gezichten van het bruidspaar en alle gasten.

Heb je vragen of wil je meer weten? Twijfel niet en neem geheel vrijblijvend (!) contact met mij op, ik help jullie graag verder met ideeën en tips. Immers… een ceremonie op maat is het begin van een onvergetelijke dag. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en jullie verhalen te horen!

Janita Blanken van den Berg
http://trouwambtenaar-op-locatie.nl/

Trouwambtenaar

trouwambtenaar

Wil je contact met deze enthousiaste trouwambtenaar, vul hieronder dan je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Naam van de 'verhalenkunstenaar'

Jouw bericht

 

Comments are closed.