Hetty Wennekendonk

Ongedwongen, interactief, enthousiast, humor.

Sinds juli 2010 ben ik trouwambtenaar en omdat ik al zelfstandige was, was de stap naar zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker snel gezet.
En wat past dit vak bij mij! Zo bijzonder om zo dichtbij mensen te komen en hun verhaal te vertellen. Heel intiem.

Bij het uitgebreide voorgesprek zitten bruid en bruidegom doorgaans in no-time op hun praatstoel en vertellen ze honderduit. En ik luister en geniet. Omdat ik meerdere mensen in de omgeving van het bruidspaar spreek - getuigen, familie, vrienden – wordt mijn verhaal completer en verrassend.

Tijdens de ceremonie is het mijn missie om het bruidspaar op hun gemak te laten voelen en te laten genieten. En met mijn enthousiasme neem ik iedereen mee.

De leukste trouwceremonies zijn de wat ‘rommelige’ ceremonies, met veel interactie tussen mij, het bruidspaar en de gasten. Er wordt veel gelachen en naderhand krijg ik de leukste reacties als ‘wat een gezellige ceremonie, het paste helemaal bij hen’ of ‘wat leuk hoe je iedereen erbij betrok’.

Worden jullie enthousiast? Maak dan vrijblijvend kennis met mij. De klik tussen ons is belangrijk!

Oh ja, een Engelse toespraak behoort natuurlijk tot de mogelijkheden en mijn kennis van de Duitse en Franse taal is ook redelijk goed.

Hartelijke groet,

Hetty Wennekendonk
Zelfstandig Trouwambtenaar
http://www.trouwambtenaarhetty.nl/

e9deed2e-8f39-47ae-9d03-5bea307b22d9

Wil je contact met deze enthousiaste trouwambtenaar, vul hieronder dan je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Naam van de 'verhalenkunstenaar'

Jouw bericht

Comments are closed.