Georgette Wekking

Trouwen zoals jullie zelf graag willen!

De bedrijfsnaam 'trouwen zoals jullie zelf graag willen' is niet uit de lucht komen vallen. Het duurde dan ook even voordat ik het in één zin duidelijk kon stellen. Want wie wil er nu niet trouwen waar, wanneer en hoe jullie het zelf graag willen. Graag denk ik met jullie mee, er is zoveel meer mogelijk tegenwoordig.

Om ervoor te zorgen dat het een hele persoonlijke ceremonie wordt, wordt jullie verhaal aangevuld met informatie die ik krijg van vrienden en familie. Uiteraard alleen met goedvinden van jullie. En hebben jullie al kinderen? Deze betrek ik graag in de ceremonie. Dit geeft de ceremonie zeker iets extra's. Op deze manier wordt een ceremonie sprankelend, emotioneel, gezellig, vertrouwd en heel liefdevol. Met een lach en een traan!

Ik vind het zelf erg belangrijk dat naast een liefdevol en soms zeker een emotioneel verhaal, er ook ruimte is voor een stukje humor, zodat het geen stijve bedoeling wordt. Iedereen moet lekker zichzelf kunnen zijn.

Ik kan over veel dingen met jullie meedenken. Misschien willen jullie wel opnieuw elkaar het ja - woord geven, of is het wellicht een verassing voor jullie gasten dat jullie gaan trouwen. Je kunt het zo gek niet bedenken, bijna alles is mogelijk.

En wat te denken van trouwen in het buitenland? Deze Babs vliegt letterlijk overal naartoe om ook op een verre bestemming jullie levensverhaal te verwoorden. Mocht het in het Engels of in het Duits als aanvulling nodig zijn, dan is dat voor mij geen probleem.

Met liefdevolle groet,
http://www.trouwen-zoals-jullie-zelf-graag-willen.nl

 

Logo naam

 

foto huwelijk Sander en Rianne 18 september 2015    13686632_1402071483152658_2253614482621953215_n

Wil je contact opnemen met deze veelzijdige trouwambtenaar, vul hieronder dan je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Naam van de 'verhalenkunstenaar'

Jouw bericht

Comments are closed.