Damien Franscoise

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen!

Wat een mooie stap in jullie relatie om te gaan trouwen!
Jullie gaan er ongetwijfeld een prachtige dag van maken en willen dat natuurlijk ook mooi gefotografeerd hebben. Zo kunnen jullie er later op ieder moment van nagenieten.

Mijn naam is Damien en ik zou graag jullie trouwfotograaf zijn! Ik heb een professionele en ontspannen manier van werken én doe altijd mijn uiterste best om niet storend aanwezig te zijn op jullie dag.

“Bruidsparen raden mij aan omdat ik unieke, creatieve en sfeervolle foto’s maak die de sfeer van de dag perfect weergeven!”
Locatie – Licht – Liefde
Dit zijn wat mij betreft de drie elementen die een uniek trouwfoto moet hebben: een prachtige locatie, mooi licht en jullie liefde die ervan afstraalt. Vinden jullie dat ook? Neem dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis (ook ’s avonds of in het weekend mogelijk)!

“Wanneer ik ook (een deel van) jullie feestavond fotografeer, verras ik jullie gasten met een same-day slideshow.”
Wat is eigenlijk een same-day slideshow?
Ik bewerk dan een aantal foto’s van de dag en laat die tijdens het ontvangst van de avondgasten zien op mijn eigen meegebrachte apparatuur. Zodoende hebben jullie avondgasten een beeld bij jullie dag en hebben de daggasten een indruk van hoe de dag is vastgelegd!

Ik lever graag snel (en extra!)
Na maximaal vier weken ontvangen jullie de trouwfoto’s plus een unieke lovestory! De lovestory is dé perfecte manier om jullie bruiloft snel weer te herbeleven!
Uiteraard kan ik ook een mooi trouwalbum voor jullie maken. Hiervoor heb ik diverse albums in mijn assortiment en kunnen we een uniek naslagwerk voor jullie maken.
“De dag na jullie bruiloft ontvangen jullie ook een aantal foto’s als previews om lekker in de sfeer van jullie dag te blijven!”

Damien Franscoise
http://trouw-portret.nl

Bruidspaar buiten  Bruidspaar

Wil je contact met deze sprankelende fotograaf, vul hieronder dan je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Naam van de 'verhalenkunstenaar'

Jouw bericht

Comments are closed.