Callista van Delft-Straub

Met passie voor weddings en organiseren, assisteer ik jullie graag als personal wedding assistant of ceremoniemeester bij de organisatie en planning van jullie ontzorgde, op maat gemaakte huwelijksdag.

Een soepele voorbereiding scheelt jullie veel tijd en stress èn op de dag zelf, kunnen jullie èn jullie gasten optimaal genieten.

Daarnaast kan ik als trouwambtenaar jullie verhaal mooi vertellen.

Mijn betrokkenheid, inspiratie, enthousiasme, oog voor detail en organisatietalent, maken jullie huwelijksdag en/of ceremonie een persoonlijke beleving.

Mijn werkwijze is betrokken, open, eerlijk, persoonlijk en servicegericht. Waar ik voor sta, is het leveren van kwaliteit, creativiteit, maatwerk en originaliteit, met een persoonlijke touch en de drive om van jullie huwelijksdag- en/of ceremonie een mooie onvergetelijke herinnering te maken.

Jullie visie, sfeer & gemak. Mijn expertise, netwerk & inspiratie. Onze samenwerking!

Kijk voor meer info op www.callistas.nl en laat je inspireren.

Callista van Delft

Comments are closed.