Boukje Canaan

Persoonlijk, Energiek, Creatief, Meedenkend/-voelend

Een foto zegt soms duizend woorden. Bij verhalenvertellers ben ik juist hierop uitgekozen; fotografie met een verhaal. Mijn kracht ligt dan ook in het vertellen van 'het' verhaal in iedere foto die ik neem. Jouw verhaal mag in dit geval zonder woorden van het beeld spatten.

Sprekende beelden kan niet iedereen maken, daarvoor heb je meer dan techniek en camerakennis nodig. Een stukje menselijkheid; begrip voor een situatie; mogelijkheden tot openstellen van en tot elkaar. Dit allemaal zonder al te veel te willen opvallen of gemaakt te zijn. Met aandacht voor de details en voor je persoonlijkheid. Poseren is dan niet nodig. Met genot maak ik de wonderlijkste foto's van iedere gebeurtenis.  Zo geef ik mensen een herinnering die ze zo weer terug kunnen halen. Met een extraatje: dingen die ze zelf niet gezien hebben. Hoe mooi!

Ooit wilde ik filmregisseur worden. Omdat films zo heerlijk zijn om naar te kijken... Maar wat ik gaandeweg ontdekte is dat je niet altijd een nieuw verhaal hoeft te vertellen om iets mooi en interessant te laten zijn. Ieder mens is interessant. Het is echter wel een kunst om dit interessant in beeld neer te zetten.

Daarnaast is iedere belangrijke gebeurtenis in een mensenleven het waard om in beeld vast te leggen. Van geboorte tot dood. Naast trouwfotograaf ben ik ook gespecialiseerd als afscheidsfotograaf.

Ik werk graag met mensen die open staan voor hun eigen persoonlijke verhaal en die zich durven laten verrassen hierdoor. Wanneer je vertrouwt op mijn jarenlange ervaring als creatieve ondernemer, zal ik je niet teleurstellen, want dan gaan we elkaar leren kennen. Je krijgt dan niet alleen prachtige foto's in beeldtaal, maar ook een prachtige herinnering.

Ik kijk uit naar onze eerste kennismaking. Want jouw verhaal is het vast waard om vastgelegd te worden op de gevoelige plaat!

Hartelijke groet,

Boukje Canaan
Trouwfotograaf en Afscheidsfotograaf
http://www.afscheidsfotograaf.nl/
http://www.boukjefotografie.nl/

Wil je contact met deze betrokken en ondernemende fotograaf, vul hieronder dan je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Naam van de 'verhalenkunstenaar'

Jouw bericht

Comments are closed.